Houd jij ook van ECHT?

Geen plastic, maar natuurlijke, handgemaakte materialen? Dan zullen de nieuwe producten van Papoose je zeker aanspreken! De Nederlandse Renske Carboone ging als tiener wonen in Australie om daar te trouwen en te studeren aan de Curtin University, waar zij Beeldende Kunsten, met als hoofdvak textiel, studeerde. Ze richtte een bedrijf op en werkte als een paard. De bedrijf groeide en groeide en het liep financieel gezien allemaal heel erg goed. Maar het gaf geen voldoening. Ze trok naar Nepal, op zoek naar mooie, natuurlijke materialen. En ze kwam daar in contact met mooie, hard werkende mensen, met liefde voor de natuur. Daar besloot ze vanaf dat moment alleen nog met natuurlijke materialen te gaan werken. En daaruit ontstond Papoose. Papoose is een Amerikaans-Indiaanse woord voor 'ingepakt baby' en het roept een gevoel van zacht, natuurlijk, warm op. Precies wat de producten ook oproepen. Alle producten zijn van 100% natuurlijke materialen gemaakt: wol dat met natuurlijke, niet giftige, materialen wordt gekleurd. De mensen die deze prachtige producten maken verdienen broches FairTradeWinkelen dreamhanger FairTradewinkelen

Geen plastic, maar natuurlijke, handgemaakte materialen?

Dan zullen de nieuwe producten van Papoose je zeker aanspreken!
De Nederlandse Renske Carboone ging als tiener wonen in Australie om daar te trouwen en te studeren aan de Curtin University, waar zij Beeldende Kunsten, met als hoofdvak textiel, studeerde. Ze richtte een bedrijf op en werkte als een paard. De bedrijf groeide en groeide en het liep financieel gezien allemaal heel erg goed.

Maar het gaf geen voldoening.

Ze trok naar Nepal, op zoek naar mooie, natuurlijke materialen. En ze kwam daar in contact met mooie, hard werkende mensen, met liefde voor de natuur. Daar besloot ze vanaf dat moment alleen nog met natuurlijke materialen te gaan werken.
En daaruit ontstond Papoose.
Papoose is een Amerikaans-Indiaans woord voor ‘ingepakte baby’ en het roept een gevoel van ‘zacht’, ‘natuurlijk’ en ‘warm’ op. Precies wat de producten ook oproepen.

Alle producten zijn van 100% natuurlijke materialen gemaakt: wol en katoen dat met natuurlijke, niet giftige, materialen wordt gekleurd.

De mensen die deze prachtige producten maken verdienen een eerlijk salaris en werken onder goede omstandigheden.

Mooie spulletjes en eerlijk salaris: past precies bij FairTradeWinkelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>