Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

  • Zeekhoe Communicatie hodn Fairtradewinkelen.nl
  • Kruisweg 1079 | 2131 CT Hoofddorp | 023-555 34 33
  • Kvk 34208521 | BTW 8153.60.782.B01 | info@fairtradewinkelen.nl

Bij het plaatsen van een bestelling gaat koper automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

Producten:
De aangeboden artikelen worden zo duidelijk en waarheidsgetrouw mogelijk afgebeeld en/of omschreven op de website en bezitten de eigenschappen die door FairTradeWinkelen in het aanbod worden genoemd. De kleuren kunnen een kleine afwijking hebben met de werkelijkheid. Dit in verband met de verschillende schermresoluties van elke computer.
Alle op de website genoemde verkoopprijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Betaling:
Het verschuldigde bedrag dient binnen 7 dagen op rekening van FairTradeWinkelen te zijn bijgeschreven. Is het bedrag na 7 dagen niet bijgeschreven ontvangt u eenmalig een herinnering met het verzoek om binnen 3 dagen alsnog het bedrag over te boeken. Is het bedrag dan niet bijgeschreven dan vervalt de bestelling en gaat het artikel terug in de verkoop.

Levering:
FairTradeWinkelen verzendt de bestellingen binnen 3 werkdagen na ontvangst van de complete betaling. Indien de levering vertraging oploopt – hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de koper daarvan onmiddellijk bericht ontvangen.

De bestelling wordt verstuurd via PostNL. Koper betaalt de verzendkosten. De verzendkosten staan op de website vermeld. De koper kan er ook voor kiezen om na betaling op afspraak de bestelling op te halen in Hoofddorp.

Niet tevreden; geld terug:
Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 7 dagen. De zichttermijn houdt in dat koper het recht heeft binnen 7 dagen de producten zonder enige verplichting in originele verpakking te retourneren. Koper dient FairTradeWinkelen hierover van te voren in te lichten. De geretourneerde producten mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. De kosten voor retourzending komen ten laste van de koper. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Na ontvangst van de producten en na goedkeuring van FairTradeWinkelen over de staat van de producten, wordt binnen 14 dagen het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten) teruggestort.

Aansprakelijkheid:
Bij normaal gebruik, waar het product voor bedoeld is, mag koper een normale levensduur met normale slijtage verwachten. FairTradeWinkelen is niet aansprakelijk voor verkeerde was en/of strijkbehandelingen.
FairTradeWinkelen is niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken van de bestelling tijdens verzending. FairTradeWinkelen zorgt er uiteraard voor dat elke bestelling zeer zorgvuldig wordt verpakt en geadresseerd voor verzending. Indien de bestelling niet aankomt door foutief ingevulde gegevens door de klant is dit geheel voor risico van de klant.

Privacy:
De opgegeven persoonsgegevens worden uitsluitend intern gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en worden niet doorgegeven of verkocht aan derden.

Copyright:
Op alle informatie op deze site berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van FairTradeWinkelen informatie, foto`s en ontwerpen van deze site te kopiëren, te verspreiden, of anderszins in welke vorm dan ook.